Steamwash

Hand sanitizer

Bestel vandaag nog uw handdispenser!

Sinds kort hebben wij een eigen sanitizer met automatische dispenser.

Een goede sanitizer is een absolute must voor elk openbare locatie, onderwijsinstelling of werkomgeving. Laat uw bezoekers weten dat u om hun gezondheid geeft! Onze gepatenteerde technologie kan met 1 vulling tot 1800 handen ontsmetten.

Verkrijgbaar met of zonder een begeleidend instructiepaneel (houten meubel – 150 x 30cm) die duidelijkheid schept omtrent de huidige maatregelen. Het toestel kan ook los worden verkregen en gemonteerd worden aan een muur.

De Sanitizer Dispenser werkt op batterijen of kan aangesloten worden op het stroomnet met een adapter. Bij een stroomonderbreking blijft manueel pompen mogelijk. De sanitizer is gebaseerd op waterstofperoxide (H₂O₂) en is daardoor kindvriendelijk.

Handige hervullingen kunnen snel en eenvoudig worden bijbesteld via onze webshop. Dit per doos van 15 vacuüm verpakte zakjes (600ml). Elk hervulling is steriel verpakt.

Ontsmetten wordt kinderspel

Een goede sanitizer is een absolute must voor elk openbaar gebouw. Laat uw bezoekers weten dat u om hun gezondheid geeft.

Onze sanitizer is gebaseerd op waterstofperoxide waardoor deze kindvriendelijk is in vergelijking met Sanitizers gebaseerd op alcohol.

Handig voorverpakte refills kunnen gemakkelijk nabesteld worden per doos van 15 vacuüm verpakte zakjes van 600ml.