ons merk, uw toekomst

Meer dan enkele woorden

Het leiderschap van ons merk

De kracht van internationale samenwerking

Steamwash by Menikini is een innovatief bedrijf, een succesvol voorbeeld van Europese samenwerking tussen twee authentieke bedrijven. Ons merk is het resultaat van ervaring in de ontwikkeling van hoogwaardige elektrische apparaten en universitaire studies in het bestrijden van bacteriën, schimmels en virussen. Onze visie is een toekomstgerichte aanpak in innovatieve industriële reiniging- en preventieve methodes gebaseerd op efficiëntie en ecologische verantwoordelijkheid. 

onze waarden

Vertrouwen, respect, innovatie en creativiteit

Steamwash  is een partner waarmee klanten een professionele en emotionele synergie ontwikkelen op basis van wederzijds vertrouwen en respect.
De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal in ons bedrijf, maar het is de directe relatie met onze klanten die de echte sleutel tot ons succes is.
Steamwash is een modern merk dat verandering uitnodigt: “Onze innovatie en creativiteit stimuleren de uitdaging van nieuwe markten, terwijl we constant op zoek zijn naar nieuwe producten en groeimogelijkheden.”

Wij bieden al onze klanten een budgetvriendelijke samenwerking met volledig respect voor de individuele behoeften. Wij streven ernaar waarde te creëren voor al onze klanten en partners. Beginnend met een concept en vervolgens gebaseerd op transparante communicatie, flexibele planning en controle van de kwaliteit, voorzien van al onze technologie en bedrijfsmiddelen, om aan de behoefte van de klant te voldoen.

Domoplast, expert in het ontwerpen en spuitgieten van thermoplastische matrijzen en moederbedrijf van de groep, produceert alle apparaten voor de meest prestigieuze internationale bedrijven. Onze kwaliteit en het concurrentievermogen worden gegarandeerd door de voortdurende technologische verbeteringen in het gieten en assembleren, de constante controle van de productieprocessen en het efficiënte gebruik van automatisering en robotica.

Gratis schatting

Vraag een offerte aan

Wij werken samen met bedrijven van alle formaten. Van lokale zorgcentra, transportbedrijven, overheden tot grote internationale multinationals.