Covid-19

Samen sterk tegen COVID-19

Steamwash heeft al reeds meer dan 5 jaar ervaring in het reinigen en desinfecteren van voertuigen en gebouwen. Wij zien het dan ook als onze persoonlijke missie om ons steentje bij te dragen in de stijd tegen COVID-19. Op deze pagina kan u een overzicht vinden van diensten en producten die wij in het leven geroepen hebben om COVID-19 een stap voor te proberen blijven.

Videogetuigenissen

Automatische desinfectie vanaf €4.30 per dag

Alle vaste oppervlakken van uw gebouw volautomatisch vrij maken van bacteriën, microben en virussen maken? Met de aerosol nevelgenerator van Fogmatic wordt het werkelijkheid.

Onze certificaten

ISO gecertificeerd

Internationaal erkenning van onze processen, structuren en efficiëntie.
ISO 9001:2015

Roam Technology

Desinfectie Rapport met Huwa San 50® by Roam Technology middels Cold Fogging / Fumigation

Bewezen Efficientie

Evaluatie van de doeltreffendheid van behandelingen met droge stoom door de AAT Universiteit.

Al onze desinfecterende middelen werden goedgekeurd door FOD volksgezondheid.

Huwa San 50® vernevelaar in publieke ruimtes

In uitzonderlijke omstandigheden is het aangeraden om snel op te treden, door gebruik te maken van Fumigatietechnieken. Door middel van verneveling en met gebruik van Huwa San 50® kunnen wanden, vloeren, oppervlakken, ruimtes en transportmaterialen snel en efficiënt bacteriën, gisten en virussen vrij gemaakt worden. Huwa San 50® is een geconcentreerd ontsmettingsmiddel gebaseerd op quaternair ammonium, glutaaraldehyde en isopropanol.

Huwa San 50® in de strijd tegen het coronavirus

Bij het voorkomen en beheersen van het Coronavirus is desinfectie van het grootste belang! Huwa San 50®, en haar wereldwijd aanwezige broedspectrum desinfectiemiddel, is bewezen effectief tegen het Coronavirus. Huwa San 50®  is geregistreerd voor gebruik in ziekenhuizen, medische omgevingen en openbare ruimtes. Testen wezen uit dat het een nauw verwant surrogaat van het momenteel verspreide Coronavirus kan uitroeien.

Hoe kan Steamwash u helpen?